فتنه ونفاق ومنافقین جدید1
فتنه ونفاق ومنافقین جدید
نظام سیاسى جمهورى اسلامى ایران به همت رهبرى امام خمینى«ره» و تلاش و مجاهدت مجاهدان و عالمان و آزادگان و شهیدان راه فضیلت به ثمر نشست.
این نظام با تمام فراز و نشیبها، کامیابىها و ناکامیابىها سه دهه از عمر خویش را گذراند و در آستانه ورود به دهه چهارم انقلاب دهه پیشرفت و عدالت است.
در بررسى و تحلیل این انقلاب و فراز و نشیبهاى آن و بررسى تحولات سیاسى در 30 سال پس از انقلاب ما با سه گروه مواجهیم.
1. مخالفان انقلاب که مجموعهاى از بازماندگان نظام ستمشاهى و جریان استکبار و دشمنان تابلودار نظام سیاسى جمهورى اسلامى هستند که در این 30 سال از تمام حربهها (از تهاجم سیاسى، نظامى، اقتصادى، فرهنگى و...) براى براندازى نظام سیاسى جمهورى اسلامى استفاده کردند و مىکنند و به شکر خداوند تاکنون ناموفق بودهاند و انقلاب و نظام روز به روز قوىتر و قدرتمندتر شده است.
2. موافقان نظام سیاسى و کسانى که با تمام اختلاف سلایق به نظام سیاسى اندیشههاى امامخمینى «ره» رهبرى نظام اسلامى، اصل ولایت فقیه، قانون اساسى، اصول و ارکان و ساختار نظام سیاسى معتقدند.
3. گروهى از آنها به عنوان جریان نفاق و منافقان یاد مىشود
نظام سیاسى در کنار رویشهاى مبارک، هراز گاهى گرفتار ریزش نیز مىشود ریزشهاى سخت و ناگوارى اتفاق مىافتد که عقلها و ذهن و جانها در تحلیل این ریزشها در مىماند.
براى فهم این ریزشها باید به پدیده جریان نفاق، منافقین قدیم و جدید توجه کرد . تا با فهم بیشتر جریان نفاق و ریزشهاى آن در صدر اسلام و امیرمؤمنان علىعلیه السلام پدیده فتنه و نفاق و منافقین جدید و ابزارهاى نفاق و اندیشههاى آن بیشتر آشنا شویم.
علىعلیه السلام به یاران خویش بصیرت و استقامت و علم را سفارش مىکند.(36)
(36) ، خطبه 173 نهج البلاغه.)<**ادامه مطلب...**>
فقدان بصیرت و صبر و علم سبب افتادن در دام جهالت و گمراهى و ضلالت و نفاق مىشود.
ضرورت بصیرت و آگاهى در عصر و زمان کنونى با توجه به تحولات سیاسى و ابزار صنعت و تکنولوژى و نقشههاى تهاجم سیاسى و فرهنگى دشمنى ضرورىتر است.
امروز عرصه تقابل و نزاع و جنگ، جنگ نرم است نه جنگ سخت. جنگ سخت عیان است و جنگ نرم پنهان و مخفى. در جنگ نرم ابزار تهاجم، بذر فتنه و تردید و شبهه و نفاق است. در جنگ نرم، تفکر و اندیشه هدف قرار مىگیرد؛ در جنگ نرم هر فتنه و تردیدى مىتواند آتش زیر خاکسترى باشد که هرازگاهى شعلهور شود و مجموعهاى را به آتش کشد.
در جنگ نرم پس از مدتى باید شاهد فروپاشى و ریزشها و خیانتها و نفاق و منافقین جدید بود!
فهم صحیح فتنه و تردیدها و شبههها (ابزار جنگ نرم) ما را به بصیرت و علم و آگاهى مىرساند.
نظام سیاسى جمهورى اسلامى در هر زمانى گرفتار برخى از آفتها و موانع و مشکلات است شاید یکى از مهمترین این آفتها و موانع و مشکلات حضور هرازگاهى جریانى است که بذر فتنه و بلوا و آشوب را در جامعه مىافکند و ذهن و اندیشه نسل جوان را مورد هدف قرار مىدهد. و سبب ریزشهایى در بدنه انقلاب و نظام سیاسى مىشود.
سیر تحولات و حوادث قبل و پس از انتخابات ریاست جمهورى دهم و حوادث و آشوب و اغتشاشات و حوادث خیابانى پس از آن ما را به بصیرت و آگاهى و فهم بیشتر از جریان نفاق و منافقین جدید رهنمون مىسازد.
حوادث پس از انتخابات محصول سالها فتنهافکنى و بذرهاى تردید شبهه و نفاق در برخى از مراکز و محافل شبه روشنفکرى و شبه دینى و شبهه آکادمیک از طرف برخى از افراد به ظاهر موجه و دینى و روشنفکر و تحصیل کرده وصد البته همراهان فرسوده وپشیمان ! حتى با ادعاى امام و اسلام و انقلاب و دیانت انجام پذیرفت!
حوادث پس از انتخابات نشان داد انتخابات و نتایج آن بهانهاى بیش نبود تا در سایه گذر از اعتراض به نتایج انتخابات، جریان نفاق و منافقین جدید اصل حکومت اسلامى و نظام اسلامى، اصل ولایت فقیه و ساختارها و ارکان و نهادهاى نظام جمهورى اسلامى را مورد هدف قرار دهد!
فاصله گرفتن از قواعد دموکراسى و اعتراضات قانونى و نپذیرفتن صندوقهاى رأى و راه کارهاى قانونى قواعد دموکراسى و جایگزینى اعتراضات خیابانى و تغییر مطالبات و جهتدهى آنها به طرف تغییر در ساختار نظام سیاسى و رهبرى نظام هدفمند و برنامهریزى شده جریان نفاق همراه با استعمار و استکبار آمریکا و انگلستان و سازمانهاى اطلاعاتى و جاسوسى غرب بود!
جریان نفاق و منافقین جدید گر چه در داخل کشور هستند اما طرح و ایدهها و اندیشههاى آنها در مؤسسهها و آکادمىها و سازمان وابسته به مراکز اطلاعاتى و جاسوسى غرب مطرح و در داخل کشور «شبکهسازى اجتماعى» شده و توسط برخى از شکبه شبه گلدکویستى تحت عنوان O.G.Nها در داخل کشور اجرا مىشود.
نفاق گذرگاه موقت است؛ منافق نمىتواند منافق بماند یا باید توبه کند و به دامن اسلام و ایمان و هدایت برگردد یا اینکه روز به روز به انکار و الحاد و کفر نزدیک مىشود و به تعبیر قرآن فى قلوبهم مرض فزادهم اللَّه مرضا(37).( 37) سوره بقره: آیه 10.)
جریان نفاق با استفاده از قرآن، دین، مظاهر دینى، نماز جمعه، شعائر دینى، نماد و بیرق و پرچم دینى، جریان نفاق در قرآن و منافقان عصر پیامبر و امام علىعلیه السلام وائمه (ع)را زنده و بازسازى کردند!
از «مسجد ضرار» و «اقامه نماز» جمعه و جماعات توسط منافقین گرفته تا «قرآن» بر بالاى نیزه بردن سپاه شام و تا شعار «لاحکم الا اللَّه» دادن خوارج وتا گفتن «اللَّه اکبر» توسط سپاه عمر بن سعد براى شهادت حسین بن على تا برافراشتن بیرق سبز محمدىصلى الله علیه وآله بر بالای دارالاماره شام توسط معاویه ( الخضراء) و تبدیل آن به سبز اموی همه و همه بازسازى جریان نفاق (خواسته یا ناخواسته) نبود!!
از دینستیزى دین ستیزان دیروز گرفته تا تظاهر به دین و دیندارى و حضور درمیتینگهاى دینى و مذهبى و برگزارى مراسمات و جلسات مذهبى و قرآنی و...! و
از شبیهسازى دستگاه تبلیغ اموى و طرح «دروغ و اتهام و تهمت» گرفته تا طرح حَکَمیت و عدم پذیرش حَکمیت! و طلبکارى از نظام براى خون کشته شدگان حوادث فتنه و آشوبهاى پس از انتخابات! همه وهمه نشان از فتنه ونفاق جدید دارد.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
اربعین
شاخصههای اندیشه سیاسی شهید بهشتی
آل خلیفه و حامیانش باید پاسخگوی تداوم فشارها بر شیخ عیسی قاسم با
جوانان پس از پیروزی انقلاب اسلامی دین گریز شده اند یا دین گرا؟
فقه سیاسی/ استاد لیالی/ مصاحبه 7
فقه سیاسی/ استاد لیالی/ مصاحبه 6
فقه سیاسی/ استاد لیالی/ مصاحبه 5
سند 2030 - بخش چهرام
سند 2030 - بخش سوم
[عناوین آرشیوشده]