جریان نفاق احتیاج به رهبران و انسانهاى بزرگ دارد! آخرین قسمت
عبداللَّه بن ابىها، طلحهها، زبیرها، سعد ابن وقاصها، عمروعاصها، عبیداللَّه بن عباسها و دهها نام بزرگ از مجاهدان و صحابه رسول خدا که از پیامبر و على بریدند و منافق شدند!
چهره نفاق براى منافق شدن و منافق بودن و بریدن از انقلاب و نظام و اسلام و حکومت اسلامى احتیاج به مرجع تقلید ، مجتهد، روحانى، دکتر، مهندس، طلبه، دانشجو و... دارد!! و براى مقابله با على(ع) و مالک محتاج ابوموسى اشعرىها و اشعث بن قیسها هستند!
راستى ابوموسى اشعرىها ی زمانه چه کسانى هستند؟!
در بررسى و تحلیل حوادث 30 سال انقلاب از مجتهد و مرجع تقلید خلق مسلمان گرفته تا شیخ ساده لوح و مطرود و معزول امام تا استاد اخلاق پناهنده به صدام! (شیح على تهرانى! را مىگویم) تا چند روحانى و طلبه و دکتر و مهندس در دام چهره نفاق و منافقین افتادند و از دامن نظام اسلامى بریدند و به اردوگاه معاویهها و عمرابن سعدهاى زمانه پناه بردهاند!!<**ادامه مطلب...**>
جریان نفاق درنهایت به توافق و تفاهم با کفر و استکبار و دشمن مىرسد. خواسته و ناخواسته اهداف دشمن را در براندازى نظام سیاسى و حاکمیت و حکومت اسامى را به عهده مىگیرد.
در جریان نفاق جدید چگونه مىشود از امام ره سخن گفت و ادعاى خط امام و راه امام و اندیشه امام داشت اما با مطرودین و معزولین از طرف امام ( نامه 6/1/1368 امام ( ره ) مراوده و مکاتبه داشت! و نامه فدایت شوم داد ! نان قرض داد و نان قرض گرفت !دل داد و قلوه گرفت.!
انتخابات و حوادث پس از آن ضرورت پالایش و پیرایش و ویرایش نظام سیاسى و حاکمیت و حکومت و نظام جمهورى اسلامى را از پدیده فتنه و نفاق و منافقین جدید را ضرورت جدیدى بخشید!
نظام سیاسى جمهورى اسلامى ایران تنها نظام دینى بر محور اصل ولایت و امامت و رهبرى دینى و اصل مترقى ولایت فقیه است. این نظام تنها نظام دینى مخالف استکبار و نظام سلطه است. پس هر گونه مخالفت، فتنه، محاربه، دعوت به آشوب و اغتشاش، براندازى نظام سیاسى و فرو غلتیدن در دامان آمریکا و اسرائیل و انگلیس و صهیونیسم است.
و اینجا است که حمایت آمریکا و اسرائیل، سلطنتطلبان، محاربین منافقین قدیم از منافقین جدید و حوادث و آشوبهاى پس از انتخابات قابل درک و فهم است.
=========================
منابع و مآخذ: در مقاله باره فتنه ونفاق
- قران کریم
- نهج البلاغه
- شرح نهج البلاغه ابى الحدید
- بحارالانوار، علامه مجلسى بحارالانوار، المکتبه الاسلامیه، تهران.
- خصال، شیخ صدوق، انتشارات اسلامیه، تهران.
- اختصاص، شیخ مفید، مؤسسه الاعلمى بیروت، 1402
- الغارت، ابن هلال ثقفى.
- کشف المحجة، ، سید ابن طاووس، المطبعة الحیدریه نجف.
- الگوهاى رفتارى علىعلیه السلام، محمد دشتى، ج 5، ص 102-98.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
اربعین
شاخصههای اندیشه سیاسی شهید بهشتی
آل خلیفه و حامیانش باید پاسخگوی تداوم فشارها بر شیخ عیسی قاسم با
جوانان پس از پیروزی انقلاب اسلامی دین گریز شده اند یا دین گرا؟
فقه سیاسی/ استاد لیالی/ مصاحبه 7
فقه سیاسی/ استاد لیالی/ مصاحبه 6
فقه سیاسی/ استاد لیالی/ مصاحبه 5
سند 2030 - بخش چهرام
سند 2030 - بخش سوم
[عناوین آرشیوشده]