سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانشمند، دانشمند نمی شود، تا اینکه . . .در برابر دانشش چیزی از کالای پست دنیا نگیرد . [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 92 آذر 18 , ساعت 6:40 عصر

سوابق‌ یک اصلاح‌طلب‌ اصولگرا!


از صحنه گردانی وقایع 18 تیر تا ادعای دکتری پس از رها کردن تحصیل
تاریخ انتشار : دوشنبه 18 آذر 1392 
http://www.jahannews.com/vdcf11dmvw6d01a.igiw.html

عبدالرضا داوری در سالهای حاکمیت کارگزاران سازندگی دوره کارشناسی و در اوایل دوران دوم خرداد کارشناسی ارشد خود را در دانشکده فنی دانشگاه تهران گذراند و همزمان یکی از اعضای طیف تندرو دفتر تحکیم وحدت در انجمن اسلامی این دانشکده و یکی از افراد پشت صحنه و صحنه گردان وقایع 18 تیر سال 1378 در کنار افرادی چون علی افشاری فراری بود.

به گزارش جهان، چندی قبل روزنامه شرق مصاحبه ای با "عبدالرضا داوری" از نزدیکان احمدی نژاد و مشایی منتشر کرد که در مقدمه اش با شیطنتی خاص به محل لوکس و تشریفاتی مصاحبه در خیابان فرشته تهران پرداخت و تلاش کرد تجمل گرایی و برج نشینی یک عضو جریان انحرافی را که هیچگاه نسبتی با اصولگرایان نداشته به پای جریان اصیل اصولگرایی بنویسد: «به من عضو طبقه متوسط که به مرحمت دولت پیشین، دارم به طبقه زیر متوسط سقوط می‌کنم، حق بدهید که به ایده‌های عدالت‌محورانه مشایی و احمدی‌نژاد کاملا به دیده تردید بنگرم. وقتی نماینده و حامی آنها ساکن برجی در خیابان فرشته است.»



گرچه پرداختن به عقبه کارگزارانی روزنامه پر خرج و برج شرق مجالی وسیع می طلبد، اما مختصر آنکه "کارگزاران سازندگی" همواره به عنوان یک گروه تجمل گرا و عافیت طلب در کشور مشهور بوده است؛ خطبه های نماز جمعه آیت الله هاشمی در دوران سازندگی هنوز از یادها نرفته که تجمل گرایی و رفاه طلبی را تئوریزه می کرد. همچنین عملکرد فساد آلود غلامحسین کرباسچی شهردار اسبق تهران و پشتیبان اصلی این روزنامه همچنان در خاطره ها مانده است. 

جهان نیوز فعلا از فرار به جلوی این رسانه کارگزارانی گذر کرده و آن را به زمانی دیگر موکول می کند و به سوابق تحصیلی و اجرایی یک مدعی حمایت از عدالت طلبی می پردازد تا از این پس رسانه های فرصت طلبی چون شرق نتوانند چنین افرادی را به جریان اصولگرایی پیوند دهند. از نظر ما اگر کسی سابقه اصولگرایی هم داشته باشد با ارتکاب چنین رفتارهایی خودبخود از جرگه اصولگرایان خارج خواهد شد.

عضو فعال دفتر تحکیم وحدت دوران دوم خرداد

عبدالرضا داوری در سالهای حاکمیت کارگزاران سازندگی دوره کارشناسی و در اوایل دوران دوم خرداد کارشناسی ارشد خود را در دانشکده فنی دانشگاه تهران گذراند و همزمان یکی از اعضای طیف تندرو دفتر تحکیم وحدت در انجمن اسلامی این دانشکده و یکی از افراد پشت صحنه و صحنه گردان وقایع 18 تیر سال 1378 در کنار افرادی چون علی افشاری فراری بود. با تلاشهای امثال او بود که سعید حجاریان ویلچرنشین را برای افتتاح یادمان شهدای 16 آذر به دانشکده فنی آوردند.

رها کردن دوره دکتری و ادعای مدرک

ماجرای اخذ مدرک دکترای داوری هم جالب و خواندنی است. او خود را در سایت شخصی اش اینچنین معرفی کرده است: «دانش آموخته دکترای مهندسی مکانیک و دانش آموخته دکترای اقتصاد از دانشگاه کارلینس نیویورک.»



او بر همین اساس در همه سخنرانی ها و مصاحبه ها خود را دکتر معرفی کرده و کارت ویزیت هم برای خود چاپ کرده است. همچنین به عضویت هیات علمی جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران ـ حیاط خلوت فارغ التحصیلان دفتر تحکیم وحدت ـ نیز درآمده است. جهان نیوز هم درگذشته بر اساس همین اطلاعات ظاهری و اصل برائت، برخی اخبار و مصاحبه های مرتبط با وی را به نقل از رسانه های دیگر بدون اصلاح عنوان دکتر منتشر نموده است.

اما چندی قبل یک سایت خبری وابسته به دولت یازدهم ـ البته با نیت خباثت آمیز انتقام از دولت گذشته ـ اقدام به انتشار مطلبی با عنوان «شبهه در مدرک دکترای فرد نزدیک به مشایی» نمود. 



براساس اطلاعاتی که خبرنگار جهان کسب کرده است، متاسفانه باید گفت این ادعا صحت داشته و آقای مهندس عبدالرضا داوری مانند تحصیل اش دانشگاه تربیت مدرس دوره دکترای خود را در دانشکده فنی تهران نیز نیمه کاره رها کرده و به پایان نبرده است و عملا اخراجی مقطع دکتری تلقی می‌شود. چرا که شروع به تحصیل وی نیمسال اول سال 84-85 بوده ولی از نیمسال اول سال تحصیلی 86-87 به بعد ثبت نام جدیدی نداشته و آخرین وضعیت تحصیلی او در آموزش دانشکده محروم از تحصیل به دلیل عدم مراجعه است.

اخذ مدرک دکتری از آمریکا؟!

درباره اخذ مدرک دکتری اقتصاد از دانشگاه کارلینس نیویورک ـ آن هم در زمان مسؤولیتهای کلان و متعددی که برخواهیم شمرد ـ تردید جدی وجود دارد و چه بسا ماجرایی شبیه برخی رؤسایش در دولت قبلی داشته باشد. 

موضع مقابل احمدی نژاد در انتخابات 84

داوری که هم اکنون در قامت مدافع بلافصل دولت احمدی نژاد مصاحبه کرده است، در انتخابات ریاست جمهوری 1384 چه در دور نخست و چه در دور دوم در نقطه مقابل احمدی نژاد قرار داشت چرا که شاید شانسی برای موفقیت او قائل نبود؛ اما دست تقدیر سرنوشت دیگری رقم زد و شکست رقبای احمدی نژاد، او را اندک زمانی از اهداف متعالیه اش! دور نمود.

نزدیک شدن به تیم قالیباف و طلایی

داوری اما به علت ارتباطات خوبی که انجمن اسلامی دانشگاه تهران در زمان وقایع کوی دانشگاه درسال 1382 با فرمانده وقت ناجای تهران (سردار طلایی) برقرار کرده بود و موفقیت او را در کنترل و آرامش بخشی به دانشجویان از نزدیک دیده بود، به همراه برخی دوستان خود در انجمن اسلامی به او نزدیک شد و پس از استعفای طلایی از ناجا و نامزدی در انتخابات شورای شهر ـ که کمی پس از انتخابات نهم ریاست جمهوری برگزار شد ـ به ستاد او در خیابان فاطمی رفت و آمد می کرد. اما تشدید اختلافات میان شهردار تهران و رئیس جمهور وقت او را سر دو راهی انتخابی سرنوشت ساز قرار داد.

نزدیک شدن به مشایی و احمدی نژاد

همزمان با اوج گیری قدرت جریان انحرافی در دولت نهم، عبدالرضا داوری با انتشار یادداشتهای حمایتی و غلوآمیز، کم کم به مشایی و احمدی نژاد نزدیک و نزدیکتر شد و با نزدیک شدن به فضای انتخابات 1388 به یکباره در قامت مدافع تمام قد احمدی نژاد و اقداماتش ظاهر شد و با تکیه بر قدرت کلامی و روابط عمومی بالای خود هیچ فرصتی را برای سخنرانی و مناظره به نفع احمدی نژاد از دست نمی داد و به این ترتیب هر روز بیش از گذشته خود را به حلقه تنگ اطراف رئیس دولت تملق پسند، نزدیک تر نمود و مناصب مهمی را برای خود دست و پا کرد.

قائم مقامی خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران

در خرداد 87 به عنوان مدیرکل پژوهش و جانشین معاون خبر خبرگزاری جمهوری اسلامی منصوب شد. در تیر 88 عزم خود را جزم نمود تا مدیرعاملی ایرنا را به دست آورد اما با رد استعلامش از سوی نهادهای امنیتی به عنوان قائم مقام مدیرعامل و معاون خبر ایرنا منصوب شد.

مدیرعاملی در مس با حکم طلایی محراب صنعت

داوری سپس به محرابیان در وزارت صنایع و معادن نزدیک شد و نشریه ای تمام رنگی و گران قیمت در وصف او به نام محراب صنعت منتشر نمود (اینجا) که در زمان خودش سر و صدای زیادی به پا کرد و ظاهرا با دستور دولت جمع آوری شد. مدیرعامل شدن داوری در صندوق بازنشستگی شرکت ملی مس ایران با انبوهی از امکانات و دارایی ها، پاداش خوبی برای خدمات! داوری بود و همین مسؤولیت بود که زندگی اش را از این رو به آن رو نمود و او را با چندین ماشین مدل بالای در اختیار و حقوق و مزایای آنچنانی، همسایه «فرشته»نشین ها در شمال تهران نمود.

مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارتخانه 

اندکی پس از کنار رفتن محرابیان و تشکیل وزارتخانه جدید "صنعت، معدن و تجارت"، از صنایع مس کنار گذاشته شد تا این پوستین را برای فرد دیگری به نام «پوستین دوز» مدیرعامل جنجالی پیشین سایپا بدوزند. داوری بلافاصله به وزارت کشور رفت و از مهر 1391 تا اردیبهشت 1392 مشاور وزیر کشور شد و همزمان به ریاست مرکز مطالعات راهبردی و آموزش این وزارتخانه نیز منصوب شد.

مدیر مسوول روزنامه شهروند

از اسفندماه 1391 ماموریت بعدی دکتر(!) داوری، با هدف جریان سازی برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و مطرح کردن مشایی، مدیرمسؤولی روزنامه تازه تاسیس «شهروند» با صاحب امتیازی جمعیت هلال احمر ایران به ریاست دکتر(!) ابوالحسن فقیه بود که جهان نیوز قبلا سوابق درخشان ایشان را منتشر کرده است. (اینجا و اینجا)

مشاور و سخنگوی در سایه اقتصادی دولت

عبدالرضا داوری علاوه بر سمتهای اجرایی، دولتمردان و مجلسی ها را نیز از مشورت خویش بی بهره نگذاشت به طوری که در سایت شخصی اش خود را مشاور عالی کمیسیون اقتصادی مجلس نامیده است. علاوه بر این نفوذ او در حلقه یک اطرافیان احمدی نژاد تا آنجا پیش رفت که با وجود حضور برخی اقتصاددانان در دولت، او که احتمالا سواد اقتصادی آکادمیکی هم ندارد به نمایندگی از دولت در برنامه های اقتصادی صدا و سیما شرکت می کرد و به مناظره با منتقدان می پرداخت و البته باید اعتراف کرد به خوبی از عهده این مسوولیت سنگین بر می‌آمد.

نتیجه گیری

از آنچه گفته شد پیداست که داوری هیچگاه چه در زمان دانشجویی چه در زمان فعالیتهای اجرایی یک اصولگرا نبوده است و تنها با تشخیص به موقع جهت وزش باد قدرت، به جریان انحرافی نزدیک شد و مزد خدماتش به احمدی نژاد را گرفت. احمدی نژادی که خود او بارها از اصولگرایان و اصولگرایی اعلام برائت نموده بود. لذا تجمل گرایی و سوءاستفاده امثال داوری ـ که باید با رسیدگی قوه قضاییه پیگیری شود ـ بیش از آنکه به اصولگرایان بچسبد، از جنس رفتار اسپانسرهای ثروتمند و ولخرج روزنامه شرق است.

 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ